12-09-09

Dyslexie.tv

Nieuw! Dyslexie.TV
In het Youtube tijdperk kon het niet uitblijven: nu is er Dyslexie.TV (spreek uit als 'dyslexie-punt-teevee'). Dyslexie.TV is een eigentijdse en informatieve video website over dyslexie, dyslexie evenementen en dyslexie-hulpmiddelen. Geen lange teksten lezen, gewoon kijken hoe het werkt. Bezoekers kunnen niet alleen video’s bekijken, maar ook zelf uploaden! Laat maar zien wat je zelf interessant of belangrijk vindt over je dyslexie of de hulpmiddelen die je gebruikt. Wij hopen dat deze groeiende verzameling van leerzame en soms vermakelijke filmpjes nuttige informatie zal zijn voor kinderen met dyslexie, klasgenootjes, ouders, leerkrachten, behandelaars en volwassenen die zelf dyslexie hebben. Kijk maar eens op www.dyslexie.TV!

 

Commentaren

het kind leren HOE te leren ter informatie mijn website met interessante informatie en aanpak van dyslexie en de emotionele problemen. Voor alle leeftijden. Ik heb ook een boek geschreven.
Personen die omhoog kijken bij het herinneren en maken van plaatjes hebben vooral baat bij deze aanpak. De strategie (de manier van) leren wordt ontdekt en zonodig verandert door de persoon zelf. Dat helpt.

Gepost door: Ingrid Stoop | 15-09-09

De commentaren zijn gesloten.